..........Carpe Diem, un lloc per vomitar les meves palles mentals..........

pensaments, idees, moments, situacions i tot allo que en qualsevol moment passa pel meu cap...

viernes, 27 de septiembre de 2013

ESTEM SOLS A L'UNIVERS? TANT DE BO.





No, que ningú pensi que tinc rés en contra dels habitants d’altres planetes o por a alguna invasió hostil alienígena o pensaments similars, es més, pot ser seria millor ser envaïts, si, pot ser seria la solució a aquesta humanitat deshumanitzada. Els humans, éssers humans o homes (Homo sapiens, "home que sap" en llatí) són primats bípedes de la família dels homínids i l'única espècie supervivent del gènere Homo. Aquesta espècie només conté una subespècie viva, Homo sapiens sapiens, l'home actual. Les proves d'ADN fan pensar que els humans moderns s'originaren a Àfrica fa aproximadament 200.000 anys.



La meva definició d’humà, dons, es diferencia una mica de la estipulada en les enciclopèdies, HOMO SAPIENS SAPIENS MODERNUS, mamífer capaç d’aniquilar als seus congèneres pel simple fet que els altes pensen diferent a ell, o tenen quelcom que ell no té, o parlen una llengua diferent, o simplement pel fet que hi ha un lobby armamentista  que li diu, sí els mates a tots et donaré molts calers i així tornaràs a ser president.....president de què? El mon s’ha acabat, ja no hi queda ningú.



Home que sap i amb 200.000 anys d’antiguitat...no quadra, o sigui, en la nostra societat es considera savi a la persona que es capaç de prendre decisions justes i perfectament equilibrades, i posar en marxa aquell o aquells projectes amb criteri i noblesa, i se li suposo una edat, habitualment son gent gran, i nosaltres HOMO SAPIENS SAPIENS “modernus” som incapaços d’aprendre de 200.000 anys de vivències? O es que no som sapiens? I menys sapient sapiens dons....



L’homo sapiens actual s’hauria de dir HOMO “TODO POR LA PASTA” Y LO SAPIENS Només amb el nom queda clar com som, i és trist, però cert i sí hi ha aliens allà a fora, i ens vigilen i ens observen i ens analitzen per ser amics o alguna cosa pareguda deuen estar al·lucinats, i finalment, sí ens envaeixen acabarem sent les seves mascotes ja que no servim per rés més. 

 
 

No hay comentarios: